Poišči obrtnika

 

DEMANA, GRADNJE IN STORITVE D.O.O.

DEMANA, GRADNJE IN STORITVE D.O.O.

DEMANA, GRADNJE IN STORITVE D.O.O.

SV. VID 29, CERKNICA (1380), PE: NOTRANJSKA CESTA 1

1370 LOGATEC

ŽELIM PONUDBO
DEMANA, GRADNJE IN STORITVE D.O.O.

SV. VID 29, CERKNICA (1380), PE: NOTRANJSKA CESTA 1

1370 LOGATEC

ŽELIM PONUDBO

Zanesljiv ter izkušen partner, kjer je stranka vedno na prvem mestu - DEMANA, GRADNJE IN STORITVE D.O.O., prepričajte se sami!

 

 

O podjetju

 

Podjetje Demana d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2005. Od prvega leta beležimo rast, ki jo pripisujemo temeljiti, strokovni in cenovno ugodni storitvi. Leta 2007 smo v obrtni coni Logatec odprli trgovino z opremo za slikopleskarstvo, opremo za obdelavo talnih oblog na voljo imamo tudi pester izbor talnih oblog in barv.

 

Naše reference

 • ELES Elektro-Slovenija d.o.o.
 • PETROL d.d.
 • Andino Hydropower Engineering d.o.o.
 • Meplas d.o.o.
 • Renova412

 

 

Prodaja parketa

V naši prodajalni je na voljo pestra izbira parketov, laminatov, zaključnih letev ter vse pripadajoče opreme potrebne za vgradnjo parketa in talnih oblog. Izbirate lahko med priznanimi proizvajalci parketa kot tudi med cenovno ugodnejšimi zanmkami.

 

V prodajnem asortimanu boste našli:

 

 • klasični parket
 • lamelni parket
 • industrijski parket
 • izgotovljeni parket
 • panelni parket različnih končnih obdelav in izgledov
 • zunanje pode
 • zaključne letve 

 

 

NAJEM MEHANIZACIJE ZA OBDELAVO PARKETA

Pri nas si lahko tudi izposodite profesionalno opremo za brušenje parketa. Cena najema se obračunava dnevno. V primeru najema vas prosimo, da nas prej obvestite, da se dogovorimo za primeren datum izposoje. Izposodite si lahko kompletno opremo za brušen ali samo določen stroj.

Cene in opisi opreme na voljo za izposojo

 

NAJEM OSTALE MEHANIZACIJE

Pri nas si lahko tudi izposodite profesionalno opremo obnovo hiše ali stanovanja. Cena najema se obračunava dnevno. V primeru najema vas prosimo, da nas prej obvestite, da se dogovorimo za primeren datum izposoje.

Cene in opisi opreme na voljo za izposojo

 

 

Parketarstvo

 

POLAGANJE LAMINATA

Naše podjetje izvede polaganje vseh vrst laminata oz. laminatnega poda.
Če nam zaupate polaganje laminatnega poda bodo upoštevani vsi dani pogoji in Vaš laminatni pod bo prijetna in dolgotrajna podlaga.
Podlage iz blaga
Polagamo tekstilne talne podlage kot so: itison, tapison, heuga, ... na vse vrste primernih podlag.

 

POLAGANJE PODOV

Polagamo tudi ostale vrste podov kot so linolej, topli pod, pluta, guma, ... .
Na voljo Vam je široka ponudba barv, površinskih obdelav in pripadajočih zaključkov.

 

OBNOVA PODOV

S sodobno tehnologijo je mogoče hitro in kvalitetno zamenjati ali obnoviti dotrajano leseno, tekstilno, gumirano ali PVC podlago.
Vrnimo utrujenim materilom svoj prvotni videz.

 

Kako izbrati pravi parket, lak, ...

 

Preberite si  VSE O OBDELAVI PARKETA

 

 

Spletni izračun stroškov

 

 

 

Slikopleskarstvo

 

Od konkurence odstopamo predvsem zaradi hitrosti in cen naših slikopleskarskih storitev, ob tem da dajemo kvaliteti storitev vedno prvo mesto.
Za vas belimo, svetujemo in opravljamo zahtevnejša slikopleskarska dela. Barvamo tudi fasade, napušče in stavbno pohištvo. Dela opravimo hitro, kvalitetno in za seboj očistimo!
Odlični smo pri izvedmi manjših del, kot tudi večjih in zahtevnejših sa jsmo si v letih dela nabrali veliko izkušenj!


"Naše reference so zadovolnjne stranke!"

 

NA CENO BELJENJA VPLIVA

Dejavniki, ki običajno vplivajo na ceno so zahtevnost/ravnost povšine. Ali je bila površine že beljena, ali sploh še ni bila. Vlažnost sten. Oddaljenost objekta, vrsta barve...
Za pomoč pri izračunu okvirnih stroškov lahko uporabite naše spletne izračune cen. Pripravili smo dva primera.

 

V zadnjih časih so postale stene raznih brav popularne tudi pri nas. Pleskanje ene same stene ali stropa, je odličen način, kako popestriti pusto sobo. Pohištvo in oprema lahko popestrijo barvo sobe in tako prinesejo življenje v prostor. Zanimivo pa je tudi, da lahko imajo barve različen vpliv na samo razpoloženje. Zato moramo biti pozorni, da izberemo barvo, ki bo nas in naše najdražje najbolj sprostila. Več o barvah in nasvetih si lahko preberete tu ...
V naši trgovini boste našli barve in opremo proizvajalca

 

 

Prenova

 

Smo strokovnjaki za kompletno prenavljanje vašega stanovanja ali hiše.

Adaptacije stanovanj zahtevajo strokoven, dobro vnaprej pripravljen potek del. Z leti smo si nabrali ogromno izkušenj pri izvedbi adaptacije stanovanj, stanovanjskih hiš ter poslovnih prostorov, kjer vam po strokovnem ogledu pripravimo ponudbo za izvedbo. Izvajamo dela skozi vse postopke prenove, ter skrbimo, da so vsa dela opravljena v skladu z veljavnimi normativi.

Zraven kvalitetnega dela, nam je najbolj pomembno, da je delo opravljeno pravočasno in brez zapletov. Podjetje je specializirano za izvedbo suhomontažnih gradbenih sistemov, ki nudi kompletno dobavo in montažo različnih vrst predelnih sten, obodnih sten, spuščenih stropov in oblog, suhih estrihov, dvignjenih podov, adaptacije mansard ter vsa zaključna dela v gradbeništvu ( slikopleskarska, keramičarska, parketarska ter ostala ) Ponujamo vam storitve za celotno hišo ali stanovanje, za opravljanje tako majhnih, srednjih kot tudi večjih del povezanih z vzdrževanjem, izboljšavami ter popravljanjem stanovanj oziroma stanovanjskih hiš.

 

Zaključna gradbena dela ki jih opravljamo :

 • obnova stanovanj in poslovnih prostorov
 • montaža sten z sistemi Knauf in Rigips
 • keramičarska dela
 • elektroinštalacije
 • montaža stavbnega pohištva
 • polaganje podov
 • pleskarska dela

 

Naša prednost je ekipa izkušenih strokovnjakov z različnih področij. To nam omogoča, da izvajamo projekte kakovostno in cenovno konkurenčno. Ne samo, da bomo vaš projekt v celoti izpeljali, pri tem vam bomo tudi svetovali. Dela izvajajo mojstri, ki so: kvalificirani ter strmijo k kvaliteti in zadovoljstvu strank, imajo večletno prakso in izkušnje na svojem področju ter delo opravijo kvalitetno. Storitve so podkrepljene z ustrezno garancijo, tako za opravljeno delo kot tudi za uporabljen material.

Za dodatne informacije nam lahko pišete ali pa se oglasite pri nas v trgovini.

 

 

6 x Zakaj DEMANA, GRADNJE IN STORITVE D.O.O.?

 

 1. zanesljivost,

 2. kvaliteta,

 3. natančnost,

 4. 100% posvečanje strankam

 5. dolgoletne izkušnje,

 6. pravi naslov tudi za najzahtevnejše stranke

 

 

Stopite v stik z nami!

 

računovodski servisi

 

Če želite o sodelovanju z nami izvedeti več podrobnosti, nas kontaktirajte ali oddajte povpraševanje. Z veseljem vam bomo pomagali!


« Nazaj