Poišči obrtnika

 

PARKETARSTVO BORIŠA TODIĆ S.P.

PARKETARSTVO BORIŠA TODIĆ S.P.

PARKETARSTVO BORIŠA TODIĆ S.P.

Peruzzijeva 127A

1000 LJUBLJANA

ŽELIM PONUDBO
PARKETARSTVO BORIŠA TODIĆ S.P.

Peruzzijeva 127A

1000 LJUBLJANA

ŽELIM PONUDBO

 

PARKETARSTVO BORIŠA TODIĆ S.P.

Pravi naslov tudi za najzahtevnejše.

 

 

 

O podjetju

 

Že na samem začetku delovanja našega podjetja leta 2008 smo se zavedali, da bomo dosegli zadane poslovne cilje le pod pogojem, če bomo sledili razvoju talnih oblog in pripadajočih materialov. S tem pa tudi samem znanju.

Tako nas odlikujejo kvalitetna izvedba, dobava kvalitetnih materialov ter strokovno svetovanje. Seveda pri razvoju našega podjetja igrajo veliko vlogo tudi trendi in povpraševanja na trgu, ki se jim prilagajamo.

Vse to pa so razlogi, da smo se zelo hitro, postavili ob bok priznanim podjetjem iz naše branže, ki so vredna zaupanja. Sledenje trendom in uvajanje novih vrst talnih oblog ter izvajanje projektov dogovorjenih rokih, pa so zagotovila, da bomo še dolgo ostali v tej ugledni družbi.

 

 

Želite izvedeti več?

 


 

Parketarstvo

 

Glede na naše bogate izkušnje in nakopičeno znanje velikokrat svetujemo strankam pri izboru vrste parketov, glede na situacijo objekta in glede na namen. Zato lahko poskrbimo za kakovostno polaganje parketa, brušenje in oljenje parketa…

Na podlagi našega sledenja razvoju parketov in pripadajočih materialov, s tem pa tudi samem znanju, smo strokovno usposobljeni za izvedbe celotnih projektov polaganja vseh vrst parketov ali sanacij parketov tako v stanovanjskih objektih kot v poslovnih , trgovskih, športnih, šolskih in drugih objektih.

Naše storitve so vedno opravljene v skladu z vsemi gradbenimi standardi, predpisi in v skladu z načrti oz. željami naših strank. Svoje delo pa vedno opravimo v dogovorjenih rokih. 

Sanacija obstoječih parketovKrasi nas izjemno hitra odzivnost, kar še kako pride prav pri sanacijah parketov. Zelo pogoste storitve sanacij, menjav poškodovanih delov parketa, brušenje, premazi - lakiranje…).

 

Najbolj pogosto izvedne parketarske storitve so:

 


polaganje vseh vrst parketov:

 • lamelni parket,
 • tehno oziroma kant parket,
 • klasični in lam parket,
 • gotovi parket,
 • kmečki pod,
 • brušenje,
 • lakiranje in oljenje starega parketa,
 • meritve vlage v estrihu,
 • strojno čiščenje oljenih parketov,
 • strokovno svetovanje pri izbiri parketa,
 • izmera površin.

 

 

Laminati

 

Laminatne talne podlogo postajajo vse bolj priljubljene zaradi enostavnejšega vzdrževanja, hitrejše izvedbe in same vzdržljivosti.

Za dosego maksimalnega učinka laminatnih oblog pa poskrbimo najprej za svetovanje pri izboru laminata, glede na namembnost in nato še za pravilno pripravo tal ter nato še za samo strokovno montažo laminatnih talnih oblog.

Tako poskrbimo za vse od same izmere, svetovanja pri izbiri laminata, pripravi tal (sušenje tal, ravnanje tal…) do strokovne montaže.

 

 

PVC obloge

 

Opravimo strokovna polaganja vseh vrst PVC talnih oblog. Tudi pri polaganj PVC je priprava betonske površine izjemnega pomena za dosego izjemne kvalitete opravljenih del.

Betonska ali cementna površina mora biti čista, brez prašnih delcev.Za nam je veliko zaključenih projektov polaganja PVC talnih oblog, tako v stanovanjskih kot poslovnih objektih, športnih objektih, šolah…

Vse storitve so vedno opravljene izjemno natančno in kvalitetno ter v dogovorjenih rokih.

 

 

Tekstilne obloge

 

Ob izjemno široki ponudbi tekstilnih talnih oblog, naše stranke, je potrebno dobro razmisliti, katere tekstilne oblogo so primerne za vaš projekt, glede na namen prostora, stanje prostora…

Glede na naše več kot 25 letne izkušnje in s tem nakopičeno znanje velikokrat svetujemo tudi pri izbiri tekstilnih talnih oblog.Zelo važna pa je tudi priprava tal, ki jih je potrebno temeljito očistiti, še prej pa s kitom izravnati razpoke in neravnine.

Da bi tekstilna obloga služila svojemu namenu je torej potrebno te položiti strokovno, kar vam seveda ponujamo tudi mi.

 

 

Izvedba epoksi tlakov

 

Opravimo izvedbe vseh vrst epoksidnih sistemov. Opravljamo tudi sanacija poškodovanih estrihov.

Tudi pri epoksidnih sistemih je priprava betonske površine izjemnega pomena za dosego izjemne kvalitete epoksi tal. Betonska ali cementna površina mora biti čista, brez prašnih delcev, sam nanos epoksi mase pa mora biti izjemno natančen in enakomeren.

Za nam je veliko zaključenih projektov izvedb epoksi tal tako v stanovanjskih kot poslovnih objektih, skladiščih, šolah, zdravstvenih ustanovah…

Vse storitve so vedno opravljene izjemno natančno in kvalitetno ter v dogovorjenih rokih.

 

 

Vse naše storitve nudimo na območju celotne Slovenije.

 

Zakaj izbrati PARKETARSTVO BORIŠA TODIĆ S.P.?

 

 

Kje nas najdete?

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefon: 041/258-628

E-mail naslov: borisa.todic@gmail.com 

 

V veselje nam bom sodelovati z vami.

 


« Nazaj