Poišči obrtnika

 

PARKETARSTVO TREKMAN MATJAŽ S.P.

PARKETARSTVO TREKMAN MATJAŽ S.P.

PARKETARSTVO TREKMAN MATJAŽ S.P.

CESTA NA BRDO 70

1000 LJUBLJANA

ŽELIM PONUDBO
PARKETARSTVO TREKMAN MATJAŽ S.P.

CESTA NA BRDO 70

1000 LJUBLJANA

ŽELIM PONUDBO

Parketarstvo Trekman z dvajsetletno tradicijo


" Naše izkušnje in znanje bo zadovoljilo še tako petične stranke"

 

 

Parketarstvo Trekman za vas v celoti poskrbi!

 

Izbirate lahko med več kot 50 vrstami lesa, pri tem pa vam lahko svetujemo, da izberete za vas najprimernejšega.

Poleg polaganja talne obloge, vam nudimo tudi obnovo parketa. Po obnovi bo vaš parket ponovno zasijal v vašem prostoru.Zakaj naše podjetje?

Z 20 letnimi izkušnjami in strokovnim znanjem, vam lahko zagotovimo najboljšo izbiro za vaš bivalni prostor. Talne obloge pa bodo kvalitetno položene.

 

 

Parketi

 

Parketi so naravne, lesene talne obloge, ki imajo dolgo življensko dobo. So odporni proti obrabi, vzdrževanje pa je zelo hvaležno. Parketi so dolgoročna naložba, saj ob pravilni negi, vzdržijo zelo dolgo. Priljubljeni pa so tudi zaradi svoje zmožnosti obnavljanja, saj jih po obrabi enostavno pobrusimo in zaščitimo.
Parketi dajejo našemo domu domačnost in toplino, zato spadajo med najbolj iskane talne obloge.

 

 

 

PVC in tekstilVINIL TALNE OBLOGE

Vam nudijo pestro paleto dekorjev in vzorcev. Lahko izbirate izgled običajnih lesenih vzorcev, klasičnih vzorcev, antični videz ali imitacijo kamna. Vinil je zelo odoren na obrabo in umazanijo, zato je zelo enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Primeren je tudi za ljudi, ki so nagnjeni k alergijam, saj je antibakterijski in antistatičen.
Vinil je topel, prijeten na dotik in primeren za polaganje na tla, s talnim gretjem.


TAPISON

Tapison v največji meri uporabljajo v bolnišnicah, zdravstvenih domovih, butikih, športnih centrih, kinih, gledališčih, restavracijah in kavarnah. Ima izredno gosto tkano iglano površino, katera ne prepušča nečistoč. Tapison je odporen proti agresivnim čistilom, pri tem pa ohrani barve. Zato je enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Je primeren tudi za alergike, saj je tapison antistatičen, kar pomeni, da se prah ne dviga višje, od 10 cm od tal.
Tapison je bolj primeren za javne ustanove. Njegova življenska doba pa ni tako dolga, kot pri ostalih talnih oblogah.


ITISON

Itison je ena izmed najpogostejših talnih obloh v našem bivalnem prostoru, saj je cenovno ugoden, prostor pa naredi prijetnega in vabljivega. Je izredno mehek in primeren za otroke, saj po njemu lahko hodimo bosi. Ublaži udarce in je zvočni izolator.
Itison je zelo zahteven za čiščenje in vzdrževanje, zato se najprej sami prepričajte, kaj želite v vašem domu.

 

 

Obnova parketa

 

Obnavljamo lahko skoraj vse vrste parketa, vendar pa se lahko masivni parketi obnovijo večkrat, kot večslojni parketi. Pri večslojnih parketih je odvisna debelina brusenjezgornjega sloja. Ponavadi je debelina štiri milimetre, kar pomeni, da se ga lahko obnovi največ štirikrat.

Parket obnavljamo takrat, ko je površina dotrajana ali poškodovana oz. ko opazimo praske, udrtine, da je sloj laka odstranjen, parket postaja sive barve in dovzeten za umazanijo. Lakirani parketi se načeloma obnavljajo na 15 let oziroma po potrebi, medtem ko se za oljene parkete, priporoča obnova na 2 leti.

Zavedati pa se morate, da je obnova možna samo v primerih, ko parket ni uničen. O tem težko presodite sami, zato nas kontaktirajte in svetovali vam bomo »ali obnova ali menjava«.

 

POSTOPEK OBNOVE

Po popolnem pregledu, bomo ocenili, katere dele parketa je potrebno zamenjati z novimi deli. Jih prilepimo na podlago, nato pa odbrusimo vrhnjo plast laka. Pri tem postopku odstranimo tudi površinske poškodbe. Parketne reže in fuge se pokitajo in nato zakrije z lesnim prahom. Parket na koncu večkrat lakiramo, da dosežemo večjo odpornost proti poškodbam in zamenjamo obstenske letvice.
Sedaj je vaš parket obnovljen za nadaljnih nekaj let.

 

Parketarstvo Trekman, vam svetuje: »Parket je sam po sebi zelo lep in naraven, zato ga ne prekrivajte z preprogami. Naj zadiha z vami!«

 

 

Vsem našim strankam nudimo:

 

- ogled pred samo izvedbo projekta

- svetovanje pred samo izvedbo projekta

- priprava ponudbe

- izvedba projekta

- po vsakem končanem projektu za seboj tudi pospravimo

 

Vse naše storitve nudimo na področju celotne Slovenije!

Oglejte si našo GALERIJO.

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI!

 

slikopleskarstvo

 

Če želite o našem proizvodnem in prodajnem programu izvedeti več podrobnosti ali bi želeli naročiti predračun, nas pokličite ali oddajte povpraševanje. Z veseljem vam bomo pomagali!


« Nazaj