Poišči obrtnika

 

TAJFLOOR, JANI CURL S.P.

TAJFLOOR, JANI CURL S.P.

TAJFLOOR, JANI CURL S.P.

Ulica za mlinom 2

1380 CERKNICA

ŽELIM PONUDBO
TAJFLOOR, JANI CURL S.P.

Ulica za mlinom 2

1380 CERKNICA

ŽELIM PONUDBO

 

 

TAJFLOOR, JANI CURL S.P.

Naš strokovni kader, vam nudi celotno storitev od ponudbe do izvedbe.

 

 

O nas

 

Preko 10 let izkušenj na področju montaže talnih in stenskih oblog, uporabe veznih materialov, ki so še kako pomembni v celotnem sistemu polaganja talnih oblog, raziskave glede talnih oblog – izdelava diplomske naloge na temo barvnih sprememb dvoslojnih gotovega parketa, testiranja glede razslojevanja parketa, raziskovanja najustreznejših klimatskih pogojev pri vgradnji in uporabi talnih oblog, …

Redno sodelovanja s priznanimi slovenskimi arhitekti in oblikovalci interierja, zato toliko bolj natančno in kupcu priročno svetovanje na objektu.

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

LAMINATI

 


Veljajo za največjo konkurenco parketu, saj so laminati odpornejši na obrabo, mogoče jih je preprosteje položiti in na koncu so tudi cenejši. Prednost laminata je, da ga lahko položimo na obstoječo talno oblogo in pod laminat damo debelo penasto folijo (2-3 mm), ki deluje kot dober zvočni in toplotni izolator. Bodimo pozorni na klasifikacije laminata (na primer: razred laminat 31 – primeren za vse stanovanjske površine in manjše obremenitve v javnih prostorih), termično prevodnost laminata, antistatičnost, ne-vsebovanost formaldehidov, slabšo gorljivost Cfl-s1.

 

 

LESENE OBLOGE

 


Lesene talne obloge in pravilna izbira le-teh, poznavanje lastnosti lesa je bistvena pri dolgotrajni uporabi. Zato je potrebno pri nakupu talne obloge posvetiti veliko pozornosti, pomembno pa je tudi pravilno in strokovno polaganje parketa. Ne le estetski videz, potrebno je upoštevati tudi druge faktorje, saj bomo le tako ohranili les in talne obloge še vrsto let.

Namembnost, fizikalne lastnosti lesa in odpornost proti obrabi so bistvena vprašanja, na katere se moramo osredotočiti pri lesenih talnih oblogah.

Za lesene talne obloge sta pomembna predvsem dva parametra: trdota in dimenzijska stabilnost.  Če potrebujemo lesene talne obloge za zunanjo ali notranjo uporabo, je pravi odgovor Maderales. Od parketa za vašo spalnico, kuhinjo, dnevno sobo, do velike izbire lesa za vaš vrt, predvsem parketa iz tropskega lesa – cumaru, amendoim, teak.

 

 

LESENE OGRAJE

 


Lesene ograje nam nudijo zasebnost in zaščito pred radovednimi pogledi ter ohranjajo čar domačnosti in topline. Lesene ograje se lahko zaščiti s površinskimi premazi. V kolikor jih dodatno ne zaščitimo, lesene ograje s časom dobijo značilno sivino, ki je odraz naravne zaščite in staranja lesa.

Ogradite svoj dom z uporabo lesene ograje, zaščitite se pred nezaželenimi pogledi in poskrbite za naraven okras vašega vrta ali dvorišča.

 

 

LESENE STOPNICE

 


Stopnice danes niso več le nujen hišni element, ki se skriva v kotu ali za omarami, temveč tudi nepogrešljiv pohištveni element, ki je skladen s prostorom. Ker so stopnice dobro vidne in v vsakodnevno v uporabi, jih je potrebno pazljivo oblikovno načrtovati in izbrati čim bolj kakovostne materiale, ki ponujajo dolgo življenjsko dobo vašemu stopnišču.

Stopnice je skoraj nemogoče izdelovati serijsko, saj so glede na posamezne prostore tako specifične, da morajo biti vedno načrtovane posebej, čim bolj funkcionalno in seveda skladno z željami stranke. Stopnice so lahko vseh vrst dimenzij, barv, različic in materialov.

Stopnice prilagodimo glede na vrsto in trdoto materiala ter glede ostalo pohištvo (vrata, oprema, barva pohištva,…). Lesene stopnice, ki jih izdelamo, bodo v samem prostoru delovale umirjeno in naravno, kar pripomore tudi k toplejšemu občutku v primerjavi z drugimi (kamnitimi) alternativami.

 

 

PARKETARSTVO

 


Ukvarjamo se s polaganjem različnih vrst parketov, ki se obdelujejo, kakor tudi gotovih parketov in laminatov ter vinil talnih oblog, ki se dobijo v različnih oblikah, dimenzijah in debelinah in so namenjene različnim prostorom za normalno in intenzivno uporabo. Hoja po njih pa je tiha in udobna. Vinil je prav tako prijeten in topel na dotik, primeren pa je tudi za polaganje na tla z toplovodnim talnim gretjem:

 

 • Lamelni parket,
 • klasični parket,
 • panelni parket,
 • parket intarzije,
 • parket eksotičnih lesov,
 • laminati,
 • lam parket,
 • vse vrste gotovih parketov,
 • parketi Mayer,
 • parketov, ki so primerni za talno gretje,
 • vinil talne obloge različnih proizvajalcev.

 

Nove, prav tako pa tudi obstoječe parketne talne obloge obnovimo z brušenjem, za kar uporabljamo visoko kakovostne brusne stroje, z vgrajenim sesalnim sistemom, ter jih dokončno obdelamo in polakiramo. Pri uporabi lakov se prilagajmo željam strank, uporabljamo pa poliuretanske, kislinske in pa seveda vodne lake, saj z njimi pripomoremo k čistejšemu okolju. Na željo stranke dobavimo ves material, lepila, letve, parket, vinil, lak, ter ves pomožni material. Dobavljamo in polagamo prav tako parket iz tropskega lesa in »tikovine«.

Trudimo se, da skupaj z stranko najdemo najboljšo rešitev za dobavo in položitev najprimernejše talne obloge. Odlikujeta nas kakovost in tradicija.

 

 

Naš strokovni kader, vam nudi celotno storitev od ponudbe do izvedbe:

 

 • Predstavitev talnih oblog z vzorci ob dogovorjeni uri,
 • svetovanje in izmera,
 • ugodna ponudba parketa, PVC talnih oblog, športni podi,
 • izvedba del,
 • strokovno izvedena dela z garancijo.

 

Dela izvajamo v regijah:

 

Savinjska, Zasavska, Spodnjeposavska, Jugovzhodna, Slovenija, Osrednjeslovenska, Gorenjska, Notranjsko-kraška, Goriška, Obalno-kraška.

 

 

Oglejte si tudi naše REFERENCE.

 

 

Zakaj izbrati TAJFLOOR, JANI CURL S.P. ?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.: 031/233-030

E-mail naslov: jani@tajfloor.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.

 


« Nazaj