Poišči obrtnika

 

MONTING, MIROSLAV MILINČIĆ S.P.

MONTING, MIROSLAV MILINČIĆ S.P.

MONTING, MIROSLAV MILINČIĆ S.P.

PREŠERNOVA ULICA 11

2230 LENART V SLOVENSKIH GORICAH

ŽELIM PONUDBO
MONTING, MIROSLAV MILINČIĆ S.P.

PREŠERNOVA ULICA 11

2230 LENART V SLOVENSKIH GORICAH

ŽELIM PONUDBO

Zanesljiv ter izkušen parntner, kjer je stranka vedno na prvem mestu - MONTING, MIROSLAV MILINČIĆ S.P., pravi naslov tudi za najzahtevnejše, preverite!

 

 

O podjetju

 

Smo družinsko podjetje, ki se ukvarjamo z izdelavo notranjih hišnih stopnic,

prodajo in polaganjem talnih oblog, stavbnega pohištva, celotno prenovo stanovanj,

vrtno galanterijo.

Pri svojem delu uporabljamo narvne materiale, masivni les ter materiale najboljše kakovosti, kar je predpogoj za uspešno in dobro opravljeno delo!

Nudimo vam strokovno svetovanje, velik izbor, načrtovanje, projektiranje, meritve na mestu, hitro dobavo in kvalitetno izvedbo.

 

 

Stopnišča

 

NOTRANJE STOPNIŠČE lahko izbiramo med klasičnimi ali sodobnimi, preprostimi ali ekstravagantnimi.

Oglejte si VRSTE NOTRANJIH STOPNIC

 

  

 

Talne obloge

 

Laminat - gotov parket

Pustite domišliji svojo pot in dajte vašemu domu, sobi novo
dimenzijo in izgled.

Prva odločitev ponavadi pade za vrsto lesa. Vsaka vrsta lesa je povezana z mitskim pomenom lastnosti drevesa ali barve.
Pri parketu HARO boste izvedeli vse kar morate vedeti o vrsti in trdoti lesa. Vsako drevo ima svojo rast, kot bi imelo svojo osebno noto.

Laminat je primeren za vse stanovanjske prostore razen saun, vlažnih kleti,... Dan danes imamo na razpolago tudi laminatne talne obloge namenjene za kopalnico. Čiščenje laminatnih talnih oblog je enostavno, prav tako polaganje.

Laminat lahko polagamo na vsako podlago, ki je dovolj trdna, ravna, čista in suha. Pomembno pa je tudi, da pod laminatno talno oblogo uporabimo ustrezno zvočno izolacijo.

Izbiramo lahko tudi med različnimi vrstami gotovega parketa, ki je zaradi enostavnega polaganja in velikega izbora postal močna konkurenca klasičnemu parketu.

Prednost gotovega parketa je predvsem v tem, da je že v naprej brušen ter končno površinsko obdelan (lakiran, oljen, voskan), hkrati pa primeren tudi za talno ogrevanje.

Prav tako kot laminat lahko tudi gotov parket polagamo na dovolj trdno, ravno, čisto in suho podlago.
Polagamo ga lahko plavajoče ali pa lepimo z lepili za talne obloge.

 

 

Ali naravni izgled površine ali bolj trpežni? Vi veste, kakšna bo vaša nova talna obloga.
Prepričljiva kakovost, ogromna izbira, polaganje brez težav, preprosta nega, predvsem pa privlačne cene iz laminatnih talnih oblog, predvsem znamke HARO, naredijo zelo zaželene izdelke in vam nudijo do 20 let garancije.
Da vam olajšamo izbiro talnih oblog (laminat, gotov parket), smo vam pripravili katalog talnih oblog HARO, kjer lahko izbirate med različnimi vrstami lesa, oblikami ter barvami.

 

Oglejte si naše KATALOGE.

 

 

Balkonske ograje

 

Balkonske ogreje polepšajo ter poživijo zunanjost vašega doma. Z dodanim cvetjem je vaš dom takoj veliko bolj prijazen in hkrati funkcionalen del objekta.

Pravilno izbran balkonski element polepša hišo.

S pravilnim izborom barv in zaščite lesa boste dolga leta brezskrbni zato vam pri nas nudimo zaščito proti trohnenju Silvanolin in barvne premaze Sikkens.

Svetujemo pri izbiri, izdelujemo in montiramo ograje iz legiranega jekla, lesene ograje
ter ograje v kombinaciji les-legirano jeklo.

 

 

Vrtna galanterija

 

Zastrite radovedne poglede, uredite si vaš vrt, teraso, balkon ali okolico vaše hiše in si ustvarite prijetno okolje zav aš prosti čas.

Les – veličasten, ustvarjalen in lep produkt narave, daje vašemu bivalnemu okolju občutek topline in prijetnega vzdušja.

Pri nas vam izdelamo pergole, terase, vrtne sedežne garniture, vrtne lope, vikend hišice ter vso ostalo vrtno galanterijo.

 

 

Suhomontažna gradnja

 

Suhomontažna gradnja se je razvila v moderen racionalen način gradnje za izgradnjo, predelavo, obnovo in modernizacijo bivalnih, poslovnih in drugih prostorov. S suhomontažnimi sistemi pregradnih sten, stenskih oblog, stropov in podov lahko uresničite svoje želje glede notranje ureditve bivalnih ali poslovnih prostorov.

 

Prednosti suhogradnje so njene odlične gradbene lastnosti, znižajo gradbene stroške, vedno več ljudi se vrača k okolju prijaznim gradbenim materialom, nudi povsem nove ustvarjalne možnosti oblikovanja, material je biološko neoporečen in ga vedno bolj priporočajo. Materiali iz mavca imajo odlično toplotno in zvočno izolacijsko lastnost, zato je mineralna volna v steni zelo učinkovita.

Prednosti mavčno-kartonske predelne stene so: majhna teža in debelina stene, statičnost ni obremenjena, ni razbijanja in dolbljenja predelnih sten za inštalacije, ker lahko večino inštalacij napeljemo po predelni steni, manj mokre umazanije vendar nekaj prahu, ob brušenju in glajenju kita. Manj gradbenih odpadkov, hitra, prilagodljiva in gospodarna gradnja, kratki sušilni časi, kar mogoča takojšnjo nadaljnjo obdelavo površin.

 

 

Stenske obloge:

Suhi omet ali lepljena stenska obloga iz mavčnih plošč je primerna za oblaganje neometanih zidov oz. popravilo dotrajanih sten.

Stenska obloga s podkonstrukcijo je na pocinkani konstrukciji, ki dovoljuje večje odmike od stene od prej omenjenih. Prav tako ni potrebno dodatno dolbljenje za instalacije. S posebnimi pritrdili dosežemo tudi dobro zvočno zaščito.

 

Instalacijska stenska obloga nam omogoči uporabo podometnih kotličkov, visečih WC jev, bidejev, zakrivanje instalacijskih vodov.... Na voljo so posebni nosilci za obešanje vse vrste sanitarnih elementov.

 

Spuščeni stropi iz mavčnih plošč so primerna rešitev za moderno urejene prostore kot tudi za adaptacijo starih prostorov. Zaradi velikih možnosti oblikovanja je lahko vsak strop unikat saj je prilagojen vašim individualnim željam. Ker je strop spuščen lahko prazni prostor napolnimo z dodatno izolacijo, kar priporome k boljši toplotni iz zvočni izolaciji.

Mansardni stropi se izdelujejo po enakem sistemu kot spuščeni stropi, le da tukaj več pozornosti posvetimo izolaciji in izbiri folij saj le tako lahko zagotovimo energetsko učinkovitost bivalnega podstrešja.

 

 

8 x Zakaj MONTING, MIROSLAV MILINČIĆ S.P.?

 

  1. Vrhunska kvaliteta materiala in storitev,

  2. zanesljivost in natančnost,

  3. odlično razmerje med kvaliteto in ceno

  4. hitra odzivnost,

  5. dolgoletne izkušnje,

  6. garancija na izdelke in storitve,

  7. fleksibilnost,

  8. zadovoljstvo strank.

 

Oglejte si našo GALERIJO.

 

 

Vse naše storitve nudimo na področju celotne Slovenije!

 

STOPITE V STIK Z NAMI!

 

slikopleskarstvo

 

Če želite o našem proizvodnem in prodajnem programu izvedeti več podrobnosti ali bi želeli naročiti predračun, nas pokličite (031/711-346) ali nam pišite: info@monting.si. Z veseljem vam bomo pomagali!


« Nazaj