Poišči obrtnika

 

TRASIT storitveno podjetje d.o.o.

TRASIT storitveno podjetje d.o.o.

TRASIT storitveno podjetje d.o.o.

Strahomer 3

1292 Ig

ŽELIM PONUDBO
TRASIT storitveno podjetje d.o.o.

Strahomer 3

1292 Ig

ŽELIM PONUDBO

 

TRASIT storitveno podjetje d.o.o.

Specialist na področju urejanje okolic, adaptacij in novogradenj.

 

 

slika

 

O podjetju

 

Smo sodobno podjetje, ki predvsem s svojim lastnim znanjem, strokovno usposobljenostjo in marljivostjo uspešno posluje na slovenskem tržišču. Zadovoljstvo naših naročnikov je naša prva skrb in na vsak uspešno končan projekt, naj bo majhen ali ogromen, smo ponosni.
Dolgoletne izkušnje iz gradbeništva in sodelovanje z najboljšimi strokovnjaki se odražajo pri vseh naših storitvah.Rezultati našega dela se odlikujejo po visoki kakovosti, trdnosti in dodelanosti, kar zagotavlja prijetno bivanje v vašem domu, ter daje garancijo, da bo naš izdelek, ne le zadovoljil vaše želje in potrebe, temveč tudi kljuboval času.
Vse bolj dokazujemo, da naše poslanstvo ni zgolj gradnja objektov , temveč ustvarjanje prostorov bivanja, delovanja in kotičke našega življenja v njegovih raznolikih oblikah.
Spoštujemo urbanistične zasnove mest in pokrajin, upoštevamo vplive na okolje in mislimo na prihodnost.


Dolgoletne izkušnje iz gradbeništva in sodelovanje z najboljšimi strokovnjaki se odražajo pri vseh naših storitvah.Rezultati našega dela se odlikujejo po visoki kakovosti, trdnosti in dodelanosti, kar zagotavlja prijetno bivanje v vašem domu, ter daje garancijo, da bo naš izdelek, ne le zadovoljil vaše želje in potrebe, temveč tudi kljuboval času.Vse bolj dokazujemo, da naše poslanstvo ni zgolj gradnja objektov , temveč ustvarjanje prostorov bivanja, delovanja in kotičke našega življenja v njegovih raznolikih oblikah.Spoštujemo urbanistične zasnove mest in pokrajin, upoštevamo vplive na okolje in mislimo na prihodnost.

 

slika

 

Urejanje okolice

 

Pri nas vam strokovno in kvalitetno uredimo vsa dela pri urejanju okolice okrog vašega poslovnega poslopja, večstanovanjske hiše, samostojne hiše ali vikenda. Za vas pripravimo teren, uredimo dvorišče, postavimo robnike, izdelamo škarpo, položimo tlakovce in izdelamo vam ograjo po vaši izbiri.

 

 

Gradbena dela

 

Uredimo vam vsa gradbena dela od izkopov, nasutja, priprava terena, vsa betonska dela in zidarska dela. Naši strokovnjaki vam seveda pred tem svetujejo in nadzorujejo celoten sistem izvedbe.

 

 

Asfaltiranje

 

Asfaltiranje in polaganje asfalta je zelo pomembno delo. Če želite imeti kvalitetno urejeno dvorišče, cesto ali kaj podobnega potem delo prepustite strokovnjakom. Pri nas vam asfaltiranje uredimo kvalitetno, zato vam pri podjetju Trasit d.o.o. uredimo večje in manjše projekte. 

  • asfaltiranje cestišč
  • asfaltiranje dvorišč

 

slika

 

Slikopleskarstvo

 

Vsa dela za pleskanje vam opravimo profesionalnom hitro in kvalitetno v dogovorjenem roku, za seboj pospravimo in izvedemo po ugodnih cenah.

Za pleskanje uporabljamo materiale - barve priznanih domačih in tujih proizvajalcev (Jub, Helios, Color, Belinka, Kema, Rofix, Rigips,...)

Nianse za pleskarstvo vam zmešamo na mešalnico skoraj 1000 odtenkov.

 

slika

 

Fasaderstvo

 

Izolacijski sistemi za fasade se ločijo po izbiri izolacijskega materiala v sistemu. To je lahko stiropor, zračni stiropor, steklena volna, kamena volna, lamele, pluta, styrodur, kombi plošče, izolacijski omet (priporoča se vsaj 10cm izolacije, ki s tem zmanjšamo porabo energije, tako prihranimi nekaj denarja in pa poskrbimo za čistejše okolje.

 

 

Keramičarstvo

 

Želite adaptirati kopalnico ali stanovanje in ste pred težko odločitvijo kako začeti in katerega mojstra najprej poklicati. Potrebnih je cel kup priprav, nakup pip, ploščic, sanitarne keramike in še kaj. Pri iskanju mojstrov lahko naletite na kup težav, ko neuspemo uskladiti vseh mojstrov.

Zato se teh težav lahko rešite, kajti v podjetju Trasit d.o.o. vam ponujamo prenovo kopalnic ali keterih drugih prostorov brez iskanja mojstrov, saj smo vam pripravili celoten spekter izdelave. Z keramiko vam uredimo tudi dvorišče, atrij.

 

slika

 

Čistilni servis

 

slika

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

slikopleskarstvo

 

Telefonska št.: 051/771-574

E-mail naslov: info@gradbenistvo-trasit.si

 

Pri nas je kvaliteta vedno na prvem mestu.

 


« Nazaj