Poišči obrtnika

 

DOGŠA, podjetje za pleskarska in zaključna gradbena dela d.o.o.

DOGŠA, podjetje za pleskarska in zaključna gradbena dela d.o.o.

DOGŠA, podjetje za pleskarska in zaključna gradbena dela d.o.o.

Prešernova ulica 8

9220 Lendava

ŽELIM PONUDBO
DOGŠA, podjetje za pleskarska in zaključna gradbena dela d.o.o.

Prešernova ulica 8

9220 Lendava

ŽELIM PONUDBO

 

DOGŠA, podjetje za pleskarska in zaključna gradbena dela d.o.o.

S tradicijo do prijetnega doma.

 

O nas

 

Tradicija družinskega podjetja Dogša d.o.o. iz Lendave sega v leto 1982, ko je Anton Dogša ustanovil gradbeno podjetje. Zaradi povečanja obsega dela in zagotavljanja celostnih rešitev na področju gradbeništva in zaključnih gradbenih del se je podjetje v letu 2003 preimenovalo v Dogša, podjetje za pleskarska in zaključna gradbena dela d.o.o..

 

Podjetje se ponaša z 40-letno tradicijo in izkušnjami na področju gradbeništva. Smo sodobno, predvsem pa zanesljivo gradbeno podjetje, ki k vsaki stranki pristopi strokovno in resno, pri vsakem projektu pa upoštevamo tudi želje in ideje naročnika. Postavimo želene cilje in se držimo dogovorjenih rokov.

 

 

Podjetje zagotavlja kakovostno, učinkovito in pravočasno izvedbo gradbenih del ter s tem maksimalno zadovoljstvo naših naročnikov. Ekipa zaposlenih se navkljub večletnim izkušnjam redno udeležuje izobraževanj s področja kvalitete materialov, barv in inovativne izvedbe gradbenih del. Samo tako lahko sledimo sodobnim trendom, ki se ves čas spreminjajo.

Vsak projekt je zgodba zase, zato naročnike obravnavamo individualno in se jim popolnoma posvetimo že ob načrtovanju projekta. Naša strokovna priporočila nadgradimo s potrebami in željami strank, saj se zavedamo, da so prav zadovoljni naročniki tisti, ki zagotavljajo dodano vrednost našemu podjetju.

 

 

STORITVE

 

Gradbena dela

 

Betonska dela

 

Skupaj z zemeljskimi deli ključni del gradnje. S pravilno izvedbo, konstrukcijo in strokovnostjo zagotovimo varnost objekta ter dolgotrajno vzdržljivost materiala. Kvalitetna in pravilna izvedba betonskih del je izrednega pomena.

 

Rušitvena dela

 

Rušenja na vseh vrstah objektov izvajamo z izurjeno ekipo strokovnjakov. Na rušitev objekta se – ne glede na velikost – pripravimo temeljito, delo pa opravimo kvalitetno, hitro in strokovno.

 

Zidarska dela

 

Poskrbimo za svetovanje glede izbire najustreznejših materialov. Zidarskih del se lotimo premišljeno, natančno, predvsem pa poskrbimo za kvalitetno in strokovno izvedbo celotne faze del.

 

 

Estrihi ali tlaki

 

So sestavni del gradnje, katere uporabljamo za izravnavo površin. Poskrbimo za ustrezno izolacijo in kvalitetno izdelavo estrihov.

 

Ometi

 

Zaključni sloj za dom, ki prostoru daje končni videz. Za omete uporabimo materiale, ki so kakovostni, naravni in predvsem prijetni za bivanje. 

 

Celotna izvedba gradbenih del je izvedena strokovno, kvalitetno in skladno s splošno gradbeno prakso ter pravili stroke. Pred pričetkom projekta strokovnjaki svetujejo z izbiro pravih materialov, načina gradnje / rušenja, ipd. in skupaj z naročnikom oblikujejo celostni načrt in potek izvedbe del. Vsak projekt je opravljen skladno z dogovorjenimi roki.

Ob zaključku projekta je pomembno samo eno – zadovoljstvo naročnika z izvedenim delom.

 

Želite izvedeti več...

 

 

Zaključna gradbena dela

 

V našem gradbenem podjetju poskrbimo za vse vrste zaključnih gradbenih del, ki ob zaključku gradnje, prenove stanovanja ali hiše dajejo celostno vizualno oz. končno podobo.
Vse storitve zaključnih gradbenih del izvajamo z uporabo kvalitetnih in sodobnih materialov, ki jih ob začetku projekta naročniku predstavijo naši strokovnjaki. Prizadevamo si, da uresničimo vse želje in zahteve naročnika in mu s tem omogočimo prijetno bivalno okolje.

 

Fasaderska dela

 

Primarna funkcija fasade je zaščita objekta pred raznoraznimi vplivi, hkrati pa daje celostno vizualno podobo objektu, zato je izredno pomembno, da je fasada kvalitetna. Objekt moramo dobro toplotno zaščititi s primerno in kvalitetno izbiro toplotnoizolacijskega materiala.

 

 

Slikopleskarska dela

 

Naša ekipa poskrbi za celostne rešitve različnih slikopleskarskih del in zagotavlja vrhunsko izvedbo. Pleskanje prostorov mora biti izvedeno natančno in kvalitetno, zato je pomembno, da delo opravi strokovna ekipa.

Zavedamo se, da z izvajanjem slikopleskarskih del vstopamo v vaš dom, zato smo diskretni in obzirni. Poskrbimo, da vaša oprema ostane nepoškodovana in čista, saj vsak prostor pred izvedbo zaščitimo in po izvedbi del očistimo.

 

 

Suhomontažna dela

 

Suhomontažna dela predstavljajo elegantno in učinkovito rešitev zaključnih del, hkrati pa poskrbijo za moderno ter okolju prijazno izdelavo notranjih prostorov. Naša ekipa izvaja raznovrstna suhomontažna dela, kot so stenske obloge, spuščeni stropi, pregradne stene, mansarde/podstrešja, vratni podboji in podobno. V suhomontažna dela vključujemo celostne storitve, vključno z dobavo, montažo, izbiro materiala in individualnim svetovanjem v skladu z Vašimi željami.

 

Želite izvedeti več...

  

Talne obloge

 

Poskrbimo za polaganje vseh vrst talnih oblog: od parketa (klasičnega ali gotovega), laminata, kot tudi keramike, PVC in vinilnih talnih oblog. Nudimo celostno rešitev na področju talnih oblog, ki vključuje načrtovanje, svetovanje o primerni izbiri talnih oblog, izmero prostorov, dobavo, vgradnjo in posvet o vzdrževanju izbrane talne obloge. Vedno prisluhnimo željam in zahtevam naročnika, saj je zadovoljen naročnik naše merilo. Polaganje talnih oblog je izvedeno profesionalno in strokovno.

 

Želite izvedeti več... 

 

 

Inštalacije

 

Poskrbimo za celostno izvedbo inštalacij objekta. Med strojne inštalacije spadajo vodovodne in električne inštalacije, hlajenje ter ogrevanje. Strojne inštalacije se izdelujejo po fazah, zato je za pravilno izvedbo inštalacij pomembna izbira strokovnjakov z ustreznim znanjem in izkušnjami. Zagotavljamo pomoč in svetovanje pri izbiri materialov ter vgradnjo kvalitetne opreme priznanih proizvajalcev.

 

Vodovodne inštalacije

 

Vodovodne so poleg električnih inštalacij najzahtevnejši del gradnje ali obnove objekta, zato je za napeljavo vodovoda potrebno izbrati izkušenega vodovodarja. Pomembno je, da je vodovodna inštalacija napeljana s kvalitetnimi materiali, ki ustrezajo zahtevam tehničnih lastnosti. Naši strokovnjaki svetujejo in uredijo vodovodne inštalacije tako, da ima napeljava dolgo življenjsko dobo in s tem tudi dolgo uporabno vrednost. 

 

Hlajenje

 

S pomočjo strokovnega svetovanja naših zaposlenih na objekt vgradimo klimatsko napravo priznanih proizvajalcev, ki se poleti uporablja za hlajenje in razvlaževanje toplega zraka, pozimi pa tudi ogrevanje prostorov.

 

 

Električne inštalacije

 

Poskrbimo za celostno in kakovostno izvedene elektroinštalacije v objektu. Zagotavljamo strokovnost, kakovost in zanesljivost izvedenih elektro del, pred samo izvedbo pa se posvetujemo z naročnikom. Uporabljamo kakovostne materiale,  delo opravimo hitro in v dogovorjenem roku.

Poskrbimo tudi za redne električne preglede in meritve.

 

Ogrevanje

 

Vgrajujemo kvalitetne in energetsko učinkovite ogrevalne sisteme – ogrevalne naprave (toplotna črpalka), talno ogrevanje in radiatorsko ogrevanje.

Naši strokovnjaki ob menjavi obstoječega ogrevalnega sistema ali nakupu novega svetujejo strokovno in premišljeno ter skupaj z naročnikom poiščejo najbolj optimalno rešitev, ki vpliva na bivalno udobje in na višino stroškov.

 

Želite izvedeti več...

 

 

Smo tudi pooblaščeni prodajalec barv Thermo Shield.

 

slika

 

Zakaj izbrati DOGŠA, podjetje za pleskarska in zaključna gradbena dela d.o.o.?

 

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska številka: 

041/510-639

 

E-Mail naslov: 

info@dogsa.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.

 


« Nazaj