Poišči obrtnika

 

GRADIM GRADBENIŠTVO MERZDOVNIK d.o.o.

GRADIM GRADBENIŠTVO MERZDOVNIK d.o.o.

GRADIM GRADBENIŠTVO MERZDOVNIK d.o.o.

Dovže 56A

2382 Mislinja

ŽELIM PONUDBO
GRADIM GRADBENIŠTVO MERZDOVNIK d.o.o.

Dovže 56A

2382 Mislinja

ŽELIM PONUDBO

 

GRADIM GRADBENIŠTVO MERZDOVNIK d.o.o.

Nudimo vam gradbene storitve vseh vrst!

 

 

O nas

 

V našem podjetju Gradim gradbeništvo Merzdovnik d.o.o. vam nudimo gradbene storitve vseh vrst!

Z našimi več kot 20-letnimi izkušnjami in številnimi referencami vse naše storitve opravimo kvalitetno, natančno, hitro in tudi cenovno ugodno. Nudimo vam: splošna gradbena dela visoke in nizke gradnje izdelavo na ključ.

Da pa vam lahko pripravimo čim bolj natančno ponudbo, bi si bilo potrebno objekt prej ogledati, kjer bi se natančneje pogovoriti, izdelati idejne rešitve in ocene stroškov. Ogled in izdelava ponudbe, so brezplačni. Vsa dela in materiali, ki jih uporabljamo, so v skladu z veljavnimi normativi, za katere vam nudimo tudi garancijo.

 

STORITVE

 

 

Splošna gradbena dela

 

Gradbena dela opravljamo tako za končne stranke kot tudi manjše ter večje poslovne partnerje.

Gradnja objekta je zahteven in pogosto tudi dolgotrajen proces. Pred začetkom gradnje je treba poskrbeti za ustrezno varnost na samem gradbišču in tudi v okolici.

Pripraviti je treba tudi gradbeno jamo in temelje, ki so osnova za trdno zgradbo. Z našo ekipo vam na objektu naredimo vsa gradbena dela, tako da vam ni potrebno iskati in hkrati koordinirati več izvajalcev.

Po končanju le tega pa poskrbimo tudi za kompletno urejenost okolja.

Urejanje okolice je zadnji vendar zato nič manj pomembni korak k podobi vašega objekta.

Uredimo vse potrebno, da bo vaš objekt že na prvi pogled ličen. Položimo tlakovce, robnike, nasujemo zemljo, zravnamo teren, asfaltiramo …

 

 

Adaptacije

 

 

 

Zaključna gradbena dela

 

Izvajamo vsa zaključna dela v gradbeništvu, ki dajejo vizuelno končno podobo prostora in objekta. Svoje storitve izvajamo z uporabo sodobnih in kvalitetnih materialov. Sledimo novitetam, v želji, da našim naročnikom zagotovimo uresničitev njihovih zahtev in s tem prijetno bivanje tako v novih kot tudi obnovljenih in saniranih prostorih.

V kolikor nimate ideje kako preurediti, adaptirati , sanirati obstoječe stanovanje oziroma poslovni prostor ali dokončati novogradnjo vam bomo z veseljem priskočili na pomoč. Naredili bomo vse potrebno, da boste po posegu lahko zares uživali v vašem bivalnem ali poslovnem prostoru.

 

 

Gradnja industrijskih objektov

 

 

Novogradnje poslovnih objektov

 


Izvajamo vse vrste izgradenj poslovnih prostorov, tehnoloških objektov, proizvodnih obratov in drugih objektov, namenjenih poslovni uporabi. Naša ponudba zajema vsa gradbena dela, obrtniška dela ter instalacijska dela, ki vključujejo izvedbo vseh strojnih in elektro instalacij.

Vaš objekt lahko izvedemo celostno, od začetne faze (zakoličba), pa vse do zadnje faze (zunanja ureditev), ali pa delno, po posameznih fazah.

Skozi celotno trajanje projekta, izvedbo del redno spremljamo, nadzorujemo in aktivno sodelujemo z nadzorom in naročnikom.

Strokovno usposobljen lasten kader in nenehne investicije v stroje in opremo, nam omogočajo kakovostno, nemoteno in cenovno konkurenčno izvedbo naročenih del.

 

Adaptacije poslovnih objektov

 


Naša ponudba zajema vsa gradbena dela (pripravljalna dela, zemeljska dela, rušitvena dela, armirano-betonska dela, zidarska dela, tesarska dela – opaži in odri ter kanalizacijska dela), obrtniška dela (slikopleskarska dela, suhomontažna dela, tlakarska dela, ključavničarska dela in tesarska dela – ostrešja) ter instalacijska dela, ki vključujejo izvedbo vseh strojnih (centralno ogrevanje, vodovodne instalacije, klimatske naprave) in elektro instalacij.

Naša prednost je izvedba del, ki temelji na kakovosti in hkrati na hitri izvedbi. Terminsko se tekom celotne izvedbe adaptacijskih del prilagajamo tako, da je vaš delovni proces čim manj moten, saj dela lahko izvajamo tudi izven rednega delovnega časa.

 

 

Kanalizacijski objekti

 

 

Izgradnja kanalizacije

 


Opravimo vsa potrebna dela pri izgradnji kanalizacije. Ta vključujejo izgradnjo izkopa, priklop na kanalizacijo, ureditev drenaže, izdelava rezervoarja za deževnico in ostala potrebna dela.

 

 

Fasaderstvo

 

 

POTREBUJETE NOVO FASADO? MORDA LE OBNOVO DOTRAJANE FASADE? NE POZNATE VSEH MOŽNOSTI?

 


Specializirani smo za izvedbo fasaderskih in štukaterskih del, izdelavo toplotnoizolacijskih fasad, sanacijo fasad, izdelavo napušča, montažo izolacijskega stiroporja in grafitnega stiroporja, izdelavo cokla, ter druga fasaderska dela. Izvajamo fasade tako na stanovanjskih kot tudi nestanovanjskih objektih. Kontaktirajte nas še danes in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas in vaš objekt!

 

 

Oglejte si tudi galerijo naših del.

 

 

Zakaj izbrati GRADIM GRADBENIŠTVO MERZDOVNIK d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI 

Telefonska št.: 

041/416-162

 

E-mail naslov: 

gradim.merzdovnik@gmail.com

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.

 


« Nazaj