Poišči obrtnika

 

SC LARS D.O.O.

SC LARS D.O.O.

SC LARS D.O.O.

MARIBORSKA CESTA 35A

2250 PTUJ

ŽELIM PONUDBO
SC LARS D.O.O.

MARIBORSKA CESTA 35A

2250 PTUJ

ŽELIM PONUDBO

SC LARS D.O.O. - Pravi naslov za topel in prijeten dom! Z vami že skoraj 15 let ...

 

http://www.sc-lars.si/slike/velike/06.jpg


Predstavitev podjetja SC Lars d.o.o.

 
    
Dovolite, da vam najprej predstavimo naše podjetje. Ukvarjamo se z gradbeništvom in fasaderstvom. Skozi leta delovanja smo se opredelili pretežno na izvajanje izolacijskih fasad in zaključna dela v gradbeništvu.
 
Smo pooblaščeni izvajalci večine fasadnih sistemov. Storitve izvajamo po celotni Sloveniji. V okviru naše ponudbe vam nudimo tudi pleskanje, izposojo gradbenega odra in obdelave napuščev.

Uspešno poslujemo že 10 let in imamo za seboj mnogo uspešno izvedenih zasebnih in poslovnih objektov. Imamo 15 redno zaposledih delavcev, ki so z delom pridobili bogate izkušnje na fasadnih sistemih s stiroporom kot tudi z ostalimi podlogami.

Strokovno vam bomo svetovali pri izbiri materialov, barv in dodatkov, da bo vaša hiša resnično postala topel in prijeten dom.

 

http://www.sc-lars.si/slike/velike/19.jpg

 

Fasaderstvo in polaganje fasade

 

Z uporabo izolacijskih fasadnih sistemov se zmanjša izguba energije pri ogrevanju, zaščitimo se pred hrupom iz okolja, posredno pa se zmanjša tudi onesnaževanje okolja s škodljivimi plini. Vaš dom bo pozimi prijetno topel, poleti pa ostal hladen tudi pri visoki vročini. Ker so temperaturna nihanja zmanjšana se s tem izognemo nastajanju rosenja (kondenza).

Odločite se lahko za podlogo iz stiropora ali steklene volne, ki se ustrezno armira in na stikih dodatno utrdi, da dosežemo trdnost fasade in zaščito pred poškodbami. Izbirate lahko med različnimi debelinami in se odločite za tisto debelino toplotne izolacije, ki vam zagotavlja najboljšo rešitev.

Zaključni sloji nudijo izbiro med različnimi materiali: mineralni, silikatni ali na bazi umetnih smol. Na voljo so različne debeline in tudi različne možnosti obdelave. Bogata paleta barv in barvnih odtenkov vam omogoča izbiro po vašem okusu v eni ali več barvah.

GARANCIJA 10 LET

PLESKANJE

Fasade je ogledalo vsake hiše. Da bo tudi vaša hiša na novo zasijala vam nudimo storitve pleskanja že obstoječih fasad, napuščev, hkrati pa s tem podaljšamo življensko dobo vgrajenih materialov. Sodobne barve in premazi so vodoodbojni, paropropustni in odporni na svetlobo in škodljive vremenske vplive.

Izbirate lahko med raznovrstnimi barvami in odtenki, med pastelnimi in sijočimi barvami. S tem lahko polepšate svojo hišo po vaši želji in z lastno domišljijo.

PLESKANJE:

  • Fasade

  • Napuščev

 

PODSTAVEK FASADE (COKEL)

Podstavek fasade (cokel) je prav tako kot fasado potrebno obdelati z izolacijo, saj s tem preprečimo t.i. toplotni most (neželjeno uhajanje toplote). Obdelamo ga s toplotno izolacijo, ki je odporna na vlago in ima večjo trdnost (termodur, stirodur).

Dekorativni mozaičasti ometi dodatno zaščitijo podstavek. Nanašamo jih lahko gladko ali pa po želji tudi v obliki kamna. Številni barvni odtenki omogočajo ustrezno izbiro glede na barvo fasade.

Na voljo so proizvodi različnih proizvajalcev:

  • Baumit Mozaikputz

  • JUB Kulirplast

  • Röfix BSP

 

S klikom se slika zapre

 

http://www.sc-lars.si/slike/velike/23.jpg

 

S klikom se slika zapre

 

http://www.sc-lars.si/slike/velike/24.jpg

 

S klikom se slika zapre

 

http://www.sc-lars.si/slike/velike/32.jpg

 

http://www.sc-lars.si/slike/velike/fasade1.jpg

 

Krovstvo in tesarstvo

 
    
Streha je zaključni konstrukcijski sklop vsake zgradbe. Njena funkcija je, da zgradbo ščiti pred zunanjimi vremenskimi vplivi, torej padavinami, vetrom in temperaturnimi vplivi. Uporabniku pa mora zagotavljati tudi toplotno in zvočno ugodje pri bivanju v zgradbi.


S klikom se slika zapre
    
    

Streho pogosto imenujejo tudi peta fasada stavbe, zaradi njene vidnosti in izpostavljenosti pa je pomemben tudi njen estetski videz. Pri tem imajo pomembno vlogo oblika strehe, njena velikost, vrsta kritine, barva kritine in način pokrivanja ter prezračevalni sistem.Za zagotavljanje skladnosti omenjenih elementov in dosego čim večje estetskosti pa seveda poglavitno vlogo odigra domišljeno in kakovostno načrtovanje strehe.

 

http://www.sc-lars.si/slike/velike/krovstvo2.jpg

 

S klikom se slika zapre

 

Suhomontažna gradnja

 
    
Pri suhomontažnih gradbenih elementih prevladujejo mavčnokartonske plošče, ki so idealne za zaključek zidu z notranje strani. Mavec vsrka odvečno vlago iz prostora, kadar jo je v njem preveč, in jo vrača nazaj v prostor, če je zrak suh. Zato je nekakšen regulator vlage v prostoru.


S klikom se slika zapre
   
    
    
Poleg tega je paroprepusten, pH nevtralen, ne tvori prahu, ni strupen in je brez vonja. Polaganje (lepljenje ali vijačenje na podkonstrukcijo) mavčnokartonskih plošč je bolj preprosto kot priprava ometa in ometavanje zidu. Klasični hidravlični omet se suši nekaj tednov ali mesecev, preden je prostor primeren za vselitev, mavčnokartonske plošče pa so suhe in pripravljene za nadaljnjo obdelavo praktično takoj. Edini mokri postopek je tesnjenje in poravnava stikov med ploščami.

 

http://www.sc-lars.si/slike/velike/suhomontaza3.jpg

 

S klikom se slika zapre

 

S klikom se slika zapre

 

http://www.sc-lars.si/slike/velike/suhomontaza9.jpg


Polaganje keramike

 
Polaganje keramike (stenske in talne), naravnega in umetnega kamna, polaganje granita in marmorja, tlakovanje s kamnom, polaganje kopalniške keramike, polaganje betonskih plošč in tlakovcev.

 

S klikom se slika zapre

 

S klikom se slika zapre

 

http://www.sc-lars.si/slike/velike/keramika5.jpg

 

http://www.sc-lars.si/slike/velike/keramika7.jpg

 

DODATKI, KI POPESTRIJO VAŠO FASADO


Za to da bo vaša hiša res vaša in nekaj posebnega poskrbijo dodatki na fasadah. Že najbolj preprost dodatek bo fasado popestril in obogatil videz celotne hiše.
  
    
Odločite se lahko za robove okrog oken in vrat, na dimnike in vogale v beli ali kakšni drugi barvi. Robove lahko tudi dodatno popestrimo z barvnimi črtami.

Dekorativni barvni profili ustvarijo tretjo dimenzijo tako na stare kot na nove stavbe. Različne oblike okenskih, kapnih ali vogalnih profilov nalepimo na fasado, obdelamo in prebarvamo.

 

S klikom se slika zapre

 

http://www.sc-lars.si/slike/velike/21.jpg

 

Poglejte si našo galerijo slik.

 

7 x Zakaj SC LARS D.O.O.?

 

1. Odlično razmerje med kvaliteto in ceno

2. Zanesljivost

3. Vrhunska kvaliteta

4. Natančnost

5. Garancija na izdelke ter storitve

6. 100% držanje rokov in ostalih dogovorov

7. Dolgoletne izkušnje

 

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2011/07/woman-painting-wall-vibrant-color.jpg

 

Nudimo vam tudi učinkovito urejanje EKO kreditov in urejanje nepovratnih sredstev iz sklada!

 

 

 

 

http://podjetniki.net/wp-content/uploads//2012/05/e7e4a71d3a6dd8db480fc416e975bc4d.jpg

 

Za vse naše storitve priskrbimo tudi potreben material, našim strankam nudimo celovito rešitev na enem mestu (od A do Ž)!

 

http://jhids.com/Joomla/images/phocagallery/Painting/yellowcan2.jpg

 

Vsem našim strankam nudimo:

 

  • ogled pred samo izvedbo projekta

  • tehnično svetovanje pred samo izvedbo projekta

  • priprava ponudbe

  • izvedba projekta

 

http://www.cchobbies.com/hoscale/figures/fightm/htmphotos/785-1901.jpg

 

STOPITE V STIK Z NAMI!

 

slikopleskarstvo

 

Če želite o našem proizvodnem in prodajnem programu izvedeti več podrobnosti ali bi želeli naročiti predračun, nas pokličite ali oddajte povpraševanje. Z veseljem vam bomo pomagali!


« Nazaj