Poišči obrtnika

 

TALETOVIĆ zaključna dela v gradbeništvu d.o.o.

TALETOVIĆ zaključna dela v gradbeništvu d.o.o.

TALETOVIĆ zaključna dela v gradbeništvu d.o.o.

Volče 13

5220 Tolmin

ŽELIM PONUDBO
TALETOVIĆ zaključna dela v gradbeništvu d.o.o.

Volče 13

5220 Tolmin

ŽELIM PONUDBO

 

 

O nas

 

Gradbeništvo Taletović, Tolmin


Ena izmed prvih veščin, ki se jih je moral v preteklosti človek naučiti, je bila gradnja. Danes je gradnja en ključnih delov življenja vsakega človeka.

Tehnologija gradnje se vsako leto spreminja. Ker se standard pri nas viša, se višajo tudi zahteve naših strank. Naša ekipa je kos vsem njihovim željam.

Smo izkušena ekipa, ki rada prisluhne in ustreže vsaki želji naše stranke. Naše dolgoletne izkušnje so usmerjene v kakovostno delo. Vsakič znova smo ponosni, ko vas naša dela navdihujejo!

 

 

Gradbena dela

 

Naša glavna dejavnost je gradnja stanovanjskih hiš do III. gradbene faze ali na ključ.

Na podlagi naših bogatih izkušenj vam bo naše prijazno strokovno vodstvo svetovalo na podlagi vaših želja in zahtev.

Ker se trendi vedno znova spreminjajo lahko od nas pričakujete samo najboljše, za najboljšo ceno. Gradimo vse vrste hiš oziroma poslovnih objektov, obstoječe tudi renoviramo! Gradimo ceste in objekte oskrbne infrastrukture.

Pri nas lahko naročite betoniranje ali zidarstvo, rušitev ali pripravo terena, izdelavo ročnih ali strojnih ometov, izdelavo ali popravilo fasade, polaganje izolacij ali izdelavo kanalizacije, tesarstvo ali inštalacije – vse na enem mestu.

 

Zidarska dela

 

Gradnja stavb je naša glavna dejavnost; Ponujamo vam gradnjo moderne in nizko-energetske hiše oziroma poslovnega objekta, kot tudi obnovo obstoječih objektov.

Pozidamo vam z različnimi vrstami opek do III. gradbene faze. Poskrbimo za toplotne in hidro izolacije vaših kletnih ali bivalnih prostorov, streh ali teras.

Pri gradnji novega objekta je naš fokus usmerjen samo na željo stranke. Skupaj bomo poiskali najbolj optimalne rešitve, ki bodo naredile vašo bodočo hišo tisto, kar ste si vedno želeli!

Zadnja leta je velik trend postavitve montažnih in lesenih hiš. V kolikor vas zanima tovrstna gradnja, lahko pri nas naročite projekt in celotno postavitev hiše z vsemi inštalacijami.

 

Fasaderska dela

 

Naše delo zajema celostni pristop k popravilu, od potrebne zaščite okolice, postavitev gradbenega odra, izdelave popravila in na koncu skrbno čiščenje okolice, kjer se je popravilo izvajalo. Pri delu uporabljamo kvalitetne materiale, ki so kos različnim vremenskim in temperaturnim spremembam skozi čas.

 

  • Izdelava različnih toplotnih fasad
  • Popravila fasad
  • Barvanje fasad

 

 

Izdelava kanalizacije

 

Izdelamo notranjo in zunanjo kanalizacijo ter poskrbimo za priklop na javno infrastrukturo. Izdelamo jaške in greznice.

Dobavljamo in montiramo male čistilne naprave za stanovanjske hiše in rezervoarje za vodo – kapnico.

 

Betonska dela

 

Pri nas lahko naročite vse vrste betonskih del. Želite betonsko klet?

Vam naredimo betonski zid ali ploščo?

Ponujamo tako strojno kot tudi ročno vgrajevanje betona v armature, v temelje, zidove, vezi, preklade, stopnice, plošče, stebre, terase in strehe.

Beton vam dostavimo na vašo željeno lokacijo.

Smo tudi specialisti za tiskan, štokan, brušen in pran beton!

 

Rušitvena dela

 


Opravljamo rušenja objektov, konstrukcij ali samo delov objektov. Poskrbimo za izdelavo raznih prebojev sten za nove vratne ali okenske odprtine.

Izvajamo strojno in ročno rušenje. Odstranjujemo strešne kritine in ostrešja. Poskrbimo za odvoz ruševin in odpadkov na pooblaščeno deponijo.

 

 

Zemeljska dela

 

Razpolagamo z gradbeno mehanizacijo, s katero vam zagotovimo široke strojne izkope terenov in izkope jarkov za temelje ali za izdelavo priklopov na infrastrukturo.

 

Urejanje okolice

 

Urejena okolica je »pika na i« urejene hiše. Izgled dvorišča odraža vaš odnos do okolja in vsega, kar nas obkroža. Poskrbeli bomo da vas bomo zadostiti tako uporabnosti kot estetiki.

Poskrbeli bomo da vam uredimo odtok vode, ki pride z dežjem in snegom. Predstavili vam bomo izbiro materialov, ki se bodo dovršeno ujeli z ureditvijo vašega doma ali poslovnih prostorov. Urejanje dovoznih poti, tlakovanje, postavitev ograj ali izdelavo betonske škarpe lahko zaupate nam. Skupaj dodajmo tisto »piko na i«.

 

  • Urejanje dovoznih poti
  • Polaganje robnikov
  • Urejanje dvorišč
  • Postavitev ograj
  • Izdelava betonskih škarp

 

Tesarska dela

 

Podjetje izvaja opaže za betone s kovinskim sistemom opažanja Doka, ki omogoča boljši estetski izgled končnega betona.

Izdelamo lesena ostrešja, obdelamo glave špirovcev in leg pri napušču (relief po izbiri) ter izdelamo nadstreške. Ponujamo izdelavo kozolcev in drugih objektov iz lesa, poskrbimo za deskanje strešnih konstrukcij, kritje z rezervnimi kritinami, izdelavo prezračevanja strehe in letvanje strešin.

 

 

Beton

 

Izdelujemo tiskan, brušen, štokan ali pran beton.

Tiskan beton je primeren kot alternativa klasičnemu tlakovanju, asfaltiranju, porfidu … Z velikim izborom različnih vzorcev vam lahko pripravimo točno tak izgled površine, kot si želite.

Lahko povzamemo obliko tlakovcev, kamna, keramike, lesa in ostalih materialov. Vzorec lahko dopolnimo z barvnimi niansami. Tiskan beton je zato zelo dobra in cenovno ugodna opcija za ureditev vaših zunanjih površin.

 

Spoznajte več ...

 

 

Oglejte si tudi naše REFERENCE.

 


 

Zakaj izbrati TALETOVIĆ zaključna dela v gradbeništvu d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

040/756-704

 

rizo@taletovic.si

 

V VESELJE NAM BO SODELOVATI Z VAMI.

 


« Nazaj