Poišči obrtnika

 

KLIMSTRO, Matej Štrubelj s.p.

KLIMSTRO, Matej Štrubelj s.p.

KLIMSTRO, Matej Štrubelj s.p.

Brezje pri Grosupljem 36

1290 GROSUPLJE

ŽELIM PONUDBO
KLIMSTRO, Matej Štrubelj s.p.

Brezje pri Grosupljem 36

1290 GROSUPLJE

ŽELIM PONUDBO

 

KLIMSTRO, Matej Štrubelj s.p.

Od ideje do izvedbe.

 

 

O nas

 

Pridobivanje izkušenj na trgu hlajenja, prezračevanja in ogrevanja se je pričelo v družinskem podjetju, ki je na trgu že dobrih 30 let. Razvoj, nove tehnologij in izobraževanje, so nam dala nov zagon, da smo pred več kot 10 leti pričeli z lastno blagovno znamko KLIMSTRO, ki je na trgu že dobro uveljavljena.

Smo mlada ekipa, ki se dobro prilagaja razmeram na trgu novih in naprednih tehnologij. Našim naročnikom, svetujemo in jih pomagamo, da so odločitve za vgradnjo sistemov hlajenja, ogrevanja in prezračevanja, smiselni in učinkoviti.

Skozi leta, ko smo pridobivali izkušnje, smo spoznali, da je odnos in kvalitetno delo najpomembnejše. Tudi zato smo se odločili, da bomo vgrajevali kvalitetne in učinkovite sisteme klimatskih naprav, toplotnih črpalk in prezračevalnih sistemov priznanih proizvajalcev, ker si želimo, da sistemi delujejo učinkovito z minimalnim vzdrževanjem in dolgotrajno.

 

"Fresh your space" z ekipo KLIMSTRO.

 

 

Klimatske naprave

 

Klimatska naprava je priročen sistem za hlajenje in ogrevanje. Ustvarila bo prijetno in zdravo klimo v prostoru ter omogočila kar najvišje bivalno udobje.

Poletja so vse pogosteje zelo vlažna, temperature visoke, klima naprava bo poskrbela za prijetno hladen prostor, brez nepotrebne vlage. Prehodna obdobja spomladi in jeseni nam že lahko postrežejo z nihanjem temperature in potrebi po ogrevanju. Dovolite, da vam klimatska naprava ustvari prijetno topel dom. Sistem klimatske naprave je lahko tudi vaš primarni vir ogrevanja na območju milejših zim ali v manjših objektih.

V podjetju KLIMSTRO se zavedamo, da je kvaliteta pomembna zato, smo se odločili, da za vas vgrajujemo sodobne, kvalitetne in varčne naprave proizvajalcev Mitsubishi Electric in Daikin.
Oba proizvajalca sta poznana po kvalitetnih in tehnološko dovršenih klimatskih napravah, ki uporabniku omogočajo različne udobnosti.

Za nasvet kontaktirajte našo strokovno službo preko kontaktnega obrazca ali pokličite, ter si zagotovite svoj termin.

 

 

Toplotne črpalke

 

Je vaša želja, da uporabljate sistem, ki učinkovito ogreva, ne povzroča hrupa in umazanije, deluje samodejno ter porabi zelo malo energije za delovanje?

Odločite se za vgradnjo učinkovite toplotne črpalke, ki bo ustvarjala prijetno topel dom in hkrati ogrevala še sanitarno vodo za potrebe celotnega objekta. Toplotna črpalka je visoko učinkovita, obratovalni stroški bodo nizki. Vgradite jo lahko v novogradnjo ali starejšo hišo, priklopite na radiatorsko, talno ogrevanje ali kombinacijo obojega. Povežete jo lahko celo z obstoječim ogrevalnim virom za kombinirano delovanje obeh sistemov glede na nastavitve in vaše želje.

 

Spoznajte več ...

 

 

Ogrevanje

 

Učinkovite tehnologije ogrevanja, ki se na trgu pojavljajo in so tudi najbolj pogosta izbira pri novogradnjah ali sanacijah, so nizkotemperaturni sistemi ogrevanja, s katerimi lahko veliko prihranimo. Najbolj uveljavljen ogrevalni sistemi, ki to omogoča je instalacija talnega gretja, ki se najbolj približa idealnemu ogrevanju, medtem ko stensko in stropno instalacijo uporabljamo predvsem v kombinaciji z hlajenjem v poletnem času.

 

Spoznajte več ...

 

 

Prezračevanje

 

Lokalni prezračevalni sistemi z rekuperatorjem nenehno dovajajo svež in čist zrak v vaš dom ponoči in podnevi. Sistem zagotavlja dovolj svežega zraka, da to blagodejno vpliva na zdravje, odstranjuje onesnaževalce in vonjave v prostorih ter znižuje vlažnost v prostorih. Tako boste ustvarili bolj zdrav dom za vas in vašo družino.

SIKU lokalni rekuperatorji so namenjeni uporabi na področju decentraliziranega prezračevanja prostorov.

SIKU lokalni rekuperatorji zraka ponujajo energijsko učinkovito prezračevanje v stanovanjih, hišah, večstanovanjskih hišah, javnih in poslovnih stavbah. SIKU rekuperacija ponuja zmanjšanje toplotnih izgub prezračevanja zaradi rekuperacije toplote s keramičnim izmenjevalcem toplote.

Rekuperator uravnava vlago in nastavljiva izmenjava zraka ustvarja individualno prilagojeno mikroklimo. SIKU je usklajen prezračevalni sistem, ki temelji na več prezračevalnih sistemih z enim centralnim upravljanjem.

 

Servis

 

Redno vzdrževanje je osnova za dobro delovanje sistemov, toplotnih črpalk, klimatskih naprav, ogrevanja in prezračevanja. S tem zagotovimo:

 

  • manjšo porabo energije
  • daljšo življenjsko dobo
  • optimalno delovanje
  • zmanjšanje možnosti okvare.

 

Marsikaj lahko postori uporabnik sam in tako še optimizira stroške.

Za vse ostalo vam je na voljo ekipa KLIMSTRO.

 

 

Svetovanje, načrtovanje in projektiranje

 

Ko se odločate za načrtovanje ali izbiro sistemov in želite nasvet strokovnjaka, vam je na voljo KLIMSTRO svetovalni inženir, ki vam bo pomagal izbrati najučinkovitejšo izbiro za vas in vaš bivalni ali poslovni prostor. Stopite v stik z nami in si zagotovite svoj termin.

 

 

Oglejte si tudi naše REFERENCE.

 

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

Zakaj izbrati KLIMSTRO, Matej Štrubelj s.p.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

040/711-209

info@klimstro.si

 

V VESELJE NAM BO SODELOVATI Z VAMI.

 


« Nazaj