Poišči obrtnika

 

VM ENERGO D.O.O.

VM ENERGO D.O.O.

VM ENERGO D.O.O.

RIBNICA NA POHORJU 62

2364 RIBNICA NA POHORJU

ŽELIM PONUDBO
VM ENERGO D.O.O.

RIBNICA NA POHORJU 62

2364 RIBNICA NA POHORJU

ŽELIM PONUDBO

Za vse, ki cenite strokovnost, odzivnost ter maksimalno posvečanje strankam - VM ENERGO D.O.O., pravi naslov tudi za najzahtevnejše!

 

 

O podjetju

 

Podjetje se ukvarja z montažo,servisiranjem in vzdrževanjem hladilnih in ogrevalnih sistemov.Servisiramo in vzdržujemo prezračevalne klimatske naprave z ogrevanjem in hlajenjem,opravljamo redne letne zagone hladilnih agregatov z izdajo potrdil za Arso.

V podjetju VM Energo , zagotavljamo našim strankam pravočasno izvajanje vseh zakonskih obveznosti, ki zavezujejo vsakega uporabnika hladilnih in ogrevalnih sistemov ,za katere so potrebni redni preizkusi uhajanja hladiva (po pravilniku o ravnanju z odpadnimi ozonu škodljivimi snovmi (Ur.l RS št. 42/2003, 41/2004-ZVO-1) in UREDBI (ES) št. 842/2006) z izdajo uradnega poročila, vodenje evidenc in letnega poročanja na ARSO.

Podjetje je vpisano v evidenco pooblaščenih podjetij za vzdrževanje in namestitev nepremične opreme za hlajenje, klimatizacijo in toplotnih črpalk, pri Agenciji RS za okolje pod številko 298.

 

 

Klimatske naprave

 

V naši ponudbi najdete klimatske naprave vseh vrst in večine najbolj priznanih proizvajalcev. Za vse Vam nudimo ugodne cene in vrhunsko storitev. Dolgoletna tradicija, zavzetost za kakovostno opravljanje dela in občutek za delo s strankami so vodila, ki nas vodijo.

 

 

Toplotne črpalke

 

Toplotna črpalka je naprava, ki izkorišča energijo zraka v kombinaciji z električno energijo. S TČ zrak - voda dobimo iz zraka približno 70% energije, elektrika pa prispeva preostalih 30% za pogon kompresorja. Grelno število je pomemben podatek, ki nam pove koliko energije dobimo iz zunanjega vira in koliko iz elektrike.

 

 

Kaj vam še nudimo?

 

 • Vodovodne inštalacije (notranji in zunanji vodovodi od A do Ž)

 • Ogrevalne inštalacije (talno ogrevanje, centralno ogrevanje, ogrevanje na biomaso, peči na olje, plinske peči, radiatorsko ogrevanje, stensko ogrevanje,...)

 • Servis in vzdrževanje strojnih inštalacij

 • Plinske inštalacije

 • Hidrantna omrežja in kanalizacijske storitve

 • Prezračevalni sistemi in rekuperacija zraka

 • Ostale visoko kvalitetne storitve s področja strojnih inštalacij

 

Obiščete nas lahko tudi v naši SPLETNI TRGOVINI ENERGO SHOP, kjer vam nudimo kompletno prodajo inštalacijskih materialov (toplotne črpalke, klimatske naprave, ogrevalne in prezračevalne naprave,...).

 


Zakaj izbrati ravno nas?

 

 1. Vrhunska kvaliteta storitev,

 2. zanesljivost in hitra odzivnost,

 3. natančnost,

 4. odlično razmerje med kvaliteto in ceno,

 5. maksimalno posvečanje strankam,

 6. držanje zastavljenih rokov,

 7. dolgoletne izkušnje,

 8. zadovoljstvo strank.

 

 

Vsem našim strankam nudimo:

 

- ogled pred samo izvedbo projekta

- tehnično svetovanje pred samo izvedbo projekta

- priprava ponudbe

- izvedba projekta

- vzdrževanje

 

Vse naše storitve nudimo na področju celotne Slovenije! 

 

slika

 

STOPITE V STIK Z NAMI!

 

slikopleskarstvo

 

Če želite o sodelovanju z nami izvedeti več podrobnosti nas pokličite ali oddajte povpraševanje Z veseljem vam bomo pomagali!


« Nazaj