Poišči obrtnika

 

DM, d.o.o., Log pri Brezovici

DM, d.o.o., Log pri Brezovici

DM, d.o.o., Log pri Brezovici

CESTA V LIPOVCE 33

1358 LOG PRI BREZOVICI

ŽELIM PONUDBO
DM, d.o.o., Log pri Brezovici

CESTA V LIPOVCE 33

1358 LOG PRI BREZOVICI

ŽELIM PONUDBO

 

DM D.O.O.

Odlično razmerje med kvaliteto in ceno ter maksimalno posvečanje strankam, prepričajte se sami.

 

O podjetju

 

DM, d.o.o., Log pri Brezovici je družinsko podjetje, ki se od leta 1991 ukvarja z avtomatizacijo centralnega ogrevanja, solarnih sistemov in prezračevalnih naprav za gretje in hlajenje.

Smo pooblaščeni serviser podjetja Danfoss. Opravljamo zagone avtomatike ECL, testiranje delovanja toplotnih postaj, zagone frekvenčnih regulatorjev in meritve pretokov za hidravljično uravnoteženje sistemov.

Ukvarjamo se tudi z drugimi krmilniki kot so Seltron, Regin, Carel, Siemens, IMP sistem 300, Sauter, Belimo, ... Servisiramo avtomatiko in prezračevalne naprave (klimate) od krmilnikov, tipal, termostatov, tlačnih stikal, pogonov ventilov, črpalk, do zamenjave jermen, filtrov, ležajev in čiščenja kanalov, ...

Od leta 2008 izvajamo uradne meritve prezračevanja (za tehnične preglede objektov), merimo pretoke zraka hišnih rekuperatorjev, kuhinjskih nap, ... Izvajamo meritve mikroklimatskih pogojev na delovnih mestih (temperatura v času gretja in v času hlajenja, vlaga, prepih), meritve osvetlitve (na delovnih povšinah) in tlakov (npr. nadtlak evakuacijskih stopnišč v primeru požara, tlačnih razmer v prostorih laboratorijev, operacijskih dvoran, čistih prostorov v industriji, podtlak v kadilnicah, ... )

Izvajamo tudi meritve in nastavitve pretokov na Danfoss ventilih za hidravlično uravnoteženje ogrevalnega ali hladilnega sistema, kar prinese velike prihranke pri energiji.

  

 

Želite izvedeti več?

 

 

OGREVANJE

 

V podjetju DM, d.o.o., Log pri Brezovici vam nudimo dobavo, montažo in servis avtomatike Danfoss, Seltron, Sauter, IMP sistem 300 za radiatorsko ogrevanje, talno ogrevanje in daljinsko ogrevanje, ter za sončne kolektorje. Prav tako dobavimo in zamenjamo oz. servisiramo sobne termostate, brezžične termostate in avtomatiko za pripravo sanitarne tople vode STV (anti legionelno dezinfekcija), ter preverimo delovanje črpalk, mešalnih ventilov, termostatov in tipal.

 

 

PREZRAČEVANJE

 

V našem podjetju vam nudimo dobavo, montažo in servis avtomatike za prezračevalne naprave kot so Siemens, Regin, Carel, Danfoss, IMP sistem 300, ter kompletni servis klimatov, prezračevalnih naprav in rekuperatorjev (pregled delovanja vseh sklopov, tako elektro omarice, krmilnika, pogonov, tipal, termostatov, tlačnih stikal, frekvenčnih regulatorjev in programskih ur), dobavo in zamenjavo zračnih filtrov in jermen, servis motorjev, čiščenje in razne predelave.

 

Želite izvedeti več...

 

 

MERITVE

 

- Izvajamo meritve in nastavitve prezračevanja - količin zraka, meritve temperature zraka, vlage, gibanja zraka, zračnega tlaka, spremljanje gibanja temperature in vlage v prostoru z data loggerji, ki beležijo podatke na 5,10,15,30 minut, npr. 7 dni in nato izrišemo grafe temperature in vlage.

- Izvajamo meritve osvetlitve na delovnih mestih in delovnih površinah.

- Izvajamo meritve in nastavitve pretokov na Danfoss ventilih za hidravlično uravnoteženje sistema ogrevanja, hlajenja ali solarnega ogrevanja.

 

 

 

HLAJENJE

 

Klime in hladilni agregati poleti pokajo po šivih in delajo na 120%. Koliko časa še?

Če niso bile redno servisirane lahko zatajijo ravno v najhujši vročini. Nekaj smo jih že rešili. Serviserji delajo nadure in v sezoni je povprečna čakalna doba na servis več kot teden dni, zato je pametno to storiti že spomladi pred vročinskim valom.

V našem podjetju izvajamo preglede avtomatike hlajenja, delovanja črpalk in ventilov, pregled tesnosti hladilnih agregatov, testiramo delovanja agregatov in klimatskih naprav.

Prav tako opravljamo meritve temperatur vpiha, montažo in servis klimatskih naprav, ter servise klimatov in krmilnikov (Carel, Regin, Siemens) za prezračevanje in hlajenje objektov.

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Želite o našem proizvodnem ali prodajnem programu izvedeti več podrobnosti ali pa bi želeli naročiti predračun?

Telefonski številki:

 

051/644-599

01/756-60-96

 

E-mail naslova: 

luka.dmdoo@gmail.com

info@dm-doo.si

 

 

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali.

 


« Nazaj