Poišči obrtnika

 

HLAD - VLADIMIR DIMČIČ S.P.

HLAD - VLADIMIR DIMČIČ S.P.

HLAD - VLADIMIR DIMČIČ S.P.

KRŠKA VAS 64

8262 KRŠKA VAS

ŽELIM PONUDBO
HLAD - VLADIMIR DIMČIČ S.P.

KRŠKA VAS 64

8262 KRŠKA VAS

ŽELIM PONUDBO

HLAD - VLADIMIR DIMČIČ S.P. - Zanesljiv partner za ogrevalne naprave, solarne sisteme, toplotne črpalke, klimatizacijo, prezračevanje...ki vam zagotavlja kvalitetno in hitro opravljena dela. Preverite!

 

vodovod

 

O podjetju


Podjetje Hlad s.p., ki ga zastopa Vladimir Dimčič je mlado podjetje, ki prihaja na trg s svežimi in novimi idejami, ki so usmerjene predvsem na področje ekonomičnosti in racionalizaciji investicij. V podjetju se ukvarjamo s hladilno in ogrevalno tehniko in kupcem ponujamo tehnično dovršene rešitve, ki zagotavljajo zanesljivo delovanje. Pri tem upoštevamo želje kupcev, jim svetujemo in pomagamo, da dobijo izdelek oziroma storitev, ki jim najbolj ustreza njihovim potrebam.

Predstavitev storitev, ki jih izvajamo:

 

 • montaža, prodaja in servis klimatskih naprav
 • izvedba prezračevalnih sistemov (v obstoječih objektih in novogradnjah)
 • montaža toplotnih črpalk (sanitarna voda, ogrevanje objektov)
 • izvedba talnega električnega ogrevanja
 • postavitev solarnih sistemov (sanitarna voda, ogrevanje objektov)
 • izvedba vodovodnih inštalacij in adaptacija obstoječih
 • ponujamo izposojo dvižne košare (delovna višina 13 m, s stranskim dosegom do 5,5 m, možnost dostave na mesto izvedbe del) in vse dodatne storitve. Dvižna košara olajša dela na višini, kot so; obrezovanje drevja, barvanje opažev, pranje oken, zamenjava luči,…


vodovod

 

HLADILNA TEHNIKA

Klimatske naprave za svoje delovanje uporabljajo okolju prijazni hladivi R407C in R410A, ki zagotavljajo visoko energijsko učinkovitost, se lahko reciklirajo in ne škodujejo ozonski plasti. Njuna visoka uparjevalna toplota in izvrstna energijska učinkovitost omogočata odlične koeficiente delovanja ter s tem povezano nižjo porabo električne energije.

Zaradi uporabe rotacijskega kompresorja (večina modelov) imajo zunanje enote nizko porabo energije in izjemno tiho delovanje. Vse enote so površinsko zaščitene pred vremenskimi vplivi s posebnim načinom prašnega lakiranja.

Z uporabo hlajenja ali gretja lahko on-off klimatske naprave pripravijo zrak v vaših prostorih po vaših zahtevah in pričakovanjih. Klimatska naprava je idealna rešitev tako v zimskem kot poletnem času.

Velika večina modelov omogoča nočno funkijo, ki uravnava idealno temperaturo v času nočnega počitka in obenem varčuje s porabljeno enedgijo. Tako pri hlajenju kot gretju je moč progrmirati tri različne nastavljene temperature in s tem zmanjšati porabo električne energije za 7% na 1stopinjo C temperaturne razlike.

 

SOLARNA TEHNIKA

Sonce je brezplačen, neizčrpen in popolnoma čist vir energije. Sončni žarki lahko zadostijo več kot 15.000-kratni porabi električne energije celotnega planeta. Glavna ovira pri tem je, kako zajeti vso to energijo. Solar Friends sistemi ponujajo širok nabor tehnoloških rešitev, ki pretvarjajo sončno energijo v ogrevanje vode (termični solarni sistemi). Zaradi takih sistemov se zmanjšpuje poraba fosilnih goriv, metana in dizelskega olja. Sistemi pomagajo pri zmanjševanju izpustov CO2 v atmosfero s čimer spošujejo okolje v katerem živimo. Omogočajo tudi prihranek denarja pri ogrevanju.

Znamka SOLAR FRIENDS predstvlja celoten nabor različnih sistemov z deli in pripomočki, ki omogočajo preprosto namestitev naprave - sončnih kolektorjev. Deli in komponente (solarne tehnike) dosegajo standarde visoke kakovosti ter zagotavljajo dolgo in učinkovito delovanje.

Ponujamo tehnično podporo pri dimenzioniranju naprav, njihovih posebnosti, namestitvi in pri preučevanju posebnih izvedb ali zahtev.

 

vodovod

 

TOPLOTNE ČRPALKE

Toplotna črpalka je naprava, ki izrablja toploto iz okolja in jo pretvarja v toploto za segrevanje zgradb in sanitarne vode. Toplotna energija je povsod okoli nas, cendar na tako nizki temperaturni ravni, da je potrebna posebna tehnologija, ki omogoča njeno izkoriščanje brez večjega vnosa dodatne energije.

S toplotno črpalko lahko izkoriščamo toplotno energijo iz naslednjih virov:

 

 • iz zunanjega zraka
 • iz topote zemlje
 • iz toplote vode

 

Prednosti ogrevanja s pomočjo toplotne črpalke:

 • izraba naravnih virov energije, ki ne onesnažujejo okolja
 • večji izkoristek energije (50-80% več kot ostale tehnike ogrevanja)
 • nižji stroški


Toplotne črpalke izkoriščajo toploto, ki je shranjena v zemlji, kamninah, površinskih vodaj ali tehnoloških procesih. Kjerkoli stoji zgradba, je tam tudi vsaj eden od obnovljivih virov energije, ki se ga lahko izkorišča s toplotno črpalko.

Princip temelji na v naravi shranjeni sončni toploti, ki ogreje medij v toplotnem prenosniku (npr. kolektorskem sistemu) za nekaj stopinj. Toplotna črpalka dvigne to toploto na višji nivo, primeren za centralno ogrevanje objektov in sanitarne vode. Izkoristek v nekaterih sistemih je preko 350%, zato ta tehnika nočno prekaša vse druge znane tehnike ogrevanja. Medij, ki kroži v zaprtem ogrevalnem sistemu, je popolnoma nestrupen in razgradljiv.

 

PREZRAČEVANJE

Z izboljšanimi izolacijskimi materiali, skoraj nepredušnim tesnenjem oken, vrat in podobnih odprtin je postalo za zagotovitev zadostne količine zraka prisilno prezračevanje bivalnih prostorov nuja. Če prezračevalne izgube toplote v klasični hiši dosežejo polovico ogrevalnih stroškov, le-te pri varčni hiši dosežejo že skoraj 90%. Rešitev je v vračanju toplote iz odpadnega zraka in še dodatno v izkoriščanju toplote zemlje.

Prezračevalne naprave z rekuperatorjem nove generacije imajo izkoristek vračanja toplote 90% in več. Opremljene so z enosmernimi ventilatorji z izredno nizko porabo električnega toka, ki omogočajo izbiro več hitrosti. Vgrajen je predgrelnik za odtaljevanje zamrznjenega kondenza, ki se ustvarja pri zunanjih temperaturah pod -5 stopinj C. Naprave imajo običajno vgrajen filter dovodnega zraka, ki v veliki meri odstrani tudi najdrobnejši cvetni prah. Vgrajena avtomatika omogoča nastavljanje različnih režimov obratovanja za vsako posamezno uro vsakega dneva v tednu. Omogoča tudi prosto hlajenje, ko s tipanjem temperatur prostora, zunanjega in dovodnega zraka z vklopom motornega bay passa dovaja v hišo zunanji hladnejši zrak, ko je le-ta na voljo.

 

vodovod

 

Katalog proizvodov.

 

7 x Zakaj HLAD - VLADIMIR DIMČIČ S.P.?

 

 1. Natančnost

 2. Odzivnost

 3. Fleksibilnost

 4. Korektnost do strank

 5. Strokovnost

 6. Zanesljivost

 7. Vrhunska kvaliteta

 


ogrevanje

 

STOPITE V STIK Z NAMI!

 

slikopleskarstvo

 

Če želite o našem proizvodnem in prodajnem programu izvedeti več podrobnosti ali bi želeli naročiti predračun, nas pokličite (041 762 034) ali nam pišite: hlad.sp@gmail.com. Z veseljem vam bomo pomagali!

 

 


« Nazaj